Afspraak maken haaranalyse

Afspraak maken voor een Healy sessie.
Dit doe je door telefonisch contact op te nemen en kan ook via app. Je stuurt dan een foto van het hoofd van je hond of paard met je vraag. Ik doe dan de Resonance analyse en neem contact met je op om alles te bespreken.

Interesse in een haaranalyse?
Na telefonisch overleg kom ik naar jouw paard toe en neem ik 5 haren uit de staart. Via de speciale S-drive worden de haren gescand en ontvang je binnen een half uur het rapport toegestuurd via e-mail. Deze wordt meteen op stal of telefonisch besproken.

Een haarsample opsturen kan ook. Echter is hier wel enige nauwkeurigheid vereist: Neem 5 haren met de pincet uit de staart van je paard en trek ook de haarwortel mee. Doe deze bij elkaar in een schoon plastic zakje en wikkel het daarna met aluminiumfolie goed in.
Stuur dit op in een envelop en vermeld hierbij: je volledige naam, adres, naam van je paard, de geboortedatum, de geboorteplaats, telefoon nummer en email adres. Wij sturen dan de factuur toe via email en na ontvangst van de betaling doen wij de haaranalyse en wordt het rapport via email naar je verstuurd en besproken.

Let op: de haarsamples moeten een haarwortel hebben en mogen niet ouder zijn dan 48 uur! Verstuur daarom de sample uitsluitend op zondag tot en met donderdag. Informeer mij even van te voren via e-mail met alle gegevens erbij vermeld zoals hierboven genoemd.

Anita van Gils
E-mail info@anichi.nl
Tel: 06-15906739

Het haaranalyse-apparaat voldoet aan belangrijke veiligheidsaspecten en certificering, zoals CE, FCC en ETL.Voor meer informatie klik hier.