Anichi – Disclaimer

De epigenetische haaranalyse is een indicatie van eventuele verstorende indicatoren en vervangt niet de expertise van de dierenarts.
Geen van de verklaringen uit het rapport zijn geëvalueerd door de FDA ( veterinair equivalent). De analyse is bedoeld om voedingswaarde- informatie te verstrekken en is niet bedoeld om een ziekte of een aandoening te diagnostiseren, behandelen, genezen of te voorkomen.

Adviezen en aanbevelingen in dit rapport of in persoonlijk overleg per telefoon, e-mail, persoonlijke, online coaching of anderszins, zijn naar eigen goeddunken en risico van de lezer. Bezoek een gekwalificeerde, erkende dierenarts voordat uw paard aan een voedings of dieet- programma begint.

De informatie in dit rapport moet niet worden geïnterpreteerd als een poging om medicijnen voor te schrijven of te gebruiken. Overleg altijd met een competente, volledig geïnformeerde dierenarts bij het nemen van beslissingen met betrekking tot de gezondheid van uw paard. Het digitale proces biedt geen reproduceerbare indicatoren omdat het de veranderende epigenetische omgeving op kwantumbiologisch niveau weerspiegelt.
De verklaringen in het rapport zijn niet geëvalueerd door de RCVS (VK). De VS hebben NAVTA, AVMA en AAVMC.