Primeur in Nederland!

Nieuw bij Anichi is de epigenetische haaranalyse voor paarden.
Snel en efficiënt worden diverse storende indicatoren zoals, tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetzuren en aminozuren, door een computer gemeten. De haaranalyse maakt daarnaast ook duidelijk of het paardenlichaam stoffen niet goed opneemt, welke systemen niet goed werken en welke oorzaken een rol zou kunnen spelen. Het uitgebreide rapport geeft je inzicht hoe het met het welzijn van jouw paard is gesteld op epigenetisch niveau en hoe het zich kan optimaliseren. De haren van je paard worden ter plekke geanalyseerd waarna de gegevens naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland worden verstuurd. Daarna worden de resultaten van de haaranalyse voor paarden door een computer met een speciaal programma verwerkt. 
Epigenetisch betekent wat tijdens je leven van invloed is op je gezondheid, in zowel positieve als negatieve zin maar vooral extern opgelopen.

Neem hier contact op voor het maken van een afspraak.

Wat doet de Cell-Wellbeing haaranalyse?

Tijdens het dagelijks leven van paarden zijn ook zij, net als mensen, onderworpen aan de effecten van voeding, milieu en levensstijl. Deze hebben weer effect op de manier hoe hun genen zich uiten. Als gevolg hiervan leven vele paarden in een minder dan optimale gesteldheid en bereiken ze hun epigenetische potentieel niet. Middels de haaranalyse wordt je geïnformeerd over welke relevante factoren er aangepast kunnen worden zodat jouw geliefde paard weer in zijn kracht komt en de controle over het leven terug krijgt.
Cell-Wellbeing heeft 10 jaar onderzoek gewijd aan de ontwikkeling van het systeem. Dit is ontworpen om individuele epigenetische indicatoren te markeren die specifiek zijn voor elk paard. De informatie wordt gebruikt om aangepaste voedingsrapporten te maken op basis van de epigenetische behoefte van dat paard, gedurende 90 dagen na een meting.