Ik werk met het apparaat de Healy om frequentie therapie toe te passen. Dit is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn en biedt ondersteuning op het emotionele en mentale niveau. Deze nieuwe en unieke vorm van frequentie therapie optimaliseert op holistisch niveau de balans en het welzijn van dieren.

De Resonance is een geavanceerd hulpmiddel dat de frequenties van een persoon of dier kan scannen en anomalieën (disharmonische frequenties) kan detecteren die voortkomen uit het onbewuste als gevolg van negatieve programmering, traumatische ervaringen, onbalans in de meridianen of chakra’s.

Healy is een medisch gecertificeerd, handzaam en uniek apparaat die via een app op een mobieltje gebruikt wordt. Na een analyse afgestemd op jou dier kunnen geïndividualiseerde frequenties het lichaam en de geest weer in balans brengen. Healy ondersteund het zelfherstellende vermogen en zorgt ervoor dat energie weer vrijer kan gaan stromen.

Alles is energie met een eigen trilling, zo ook het lichaam van mens en dier. Al deze trillingen hebben bijbehorende frequenties. Als er een disbalans is ergens in het lichaam vermindert de functie van een cel, weefsel of orgaan en frequenties die zij uitzenden.

Door stress, voeding, milieufactoren, trauma’s enz. zal een lichaam proberen om te gaan compenseren. Hiervoor wordt meestal wat ingeleverd van de gezonde delen in het lichaam en dat verstoord de energie en kan ten kosten gaan van de harmonie in lichaam en geest. Bij paarden of honden kan dit zich uitten in b.v. tegenwerken i.p.v. meewerken, vage klachten, lage weerstand, pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën.

De frequenties die de Healy uitzend stemmen zich af op de juiste trilling om de verstoorde frequentie te resetten. Het analyse programma is hierbij van grote hulp omdat deze in beeld brengt wat er precies verstoord is. De programma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Het is net als een radio die stoort als hij niet precies op de juiste frequentie (golflengte) zit. Om hem beter af te stemmen, net als het lichaam, zal de verstoring in het lichaam gelijk gaan lopen als de frequentie die het aangeboden krijgt. Na enige tijd zal het lichaam de optimale frequentie oppakken en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft ieder dier op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.