Over mij

Mijn persoonlijke missie is om mensen en paarden die in disbalans zijn geraakt zich bewust opnieuw te verbinden met hun natuurlijke welzijn zodat er kracht en balans ontstaat. In samenspel met het paard gaat men op zoek naar de balans tussen hoofd, hart en gevoel zodat men kan leven vanuit harmonie en vertrouwen.
Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet in balans te zijn. Tijdens mijn persoonlijke crisis 10 jaar geleden, leefde ik al die tijd samen met paarden en heb deze wonderlijke dieren op een dieper vlak leren kennen. Zij hebben mij toen geholpen om weer compleet te worden nadat ik een deel van mezelf verloren was. Op mijn weg van herstel raakte ik ervan doordrongen dat ik iets met mijn opgedane ervaringen en talenten wilde gaan doen. Mijn merrie Weruniek bood mij geweldige ondersteuning als ik goed naar haar luisterde. Wanneer ik gedachtes en emoties had bracht zij mij altijd terug naar mijn gevoel, daar waar ik rust en heelheid vond.
De inzichten die ik heb opgedaan, zet ik nu in om mensen en paarden te helpen in hun ontwikkeling op weg naar innerlijke tevredenheid en gezamenlijke verbinding. Met mijn intuïtie en grote liefde voor paarden begeleidt ik jullie graag in jullie unieke proces.

Samen met mijn krachtige merrie Weruniek heb ik in die tijd Reconnective Horseriding® ontwikkeld, waarvoor ik haar erg dankbaar ben. Vanuit hartsverbinding kan ik jou en jouw paard aanvoelen en vanuit mijn ervaringen ook begrijpen. Paarden voelen deze empathie en maken dan contact op een hoger level. Iedere keer weer geniet ik van bijzondere momenten dat het mij een vervuld gevoel geeft. Ik kan zeggen dat ik het mooiste werk van de hele wereld heb.

Ervaar jij op dit moment dis-balans of heb je geen contact met je gevoel neem dan gerust contact met mij op. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik wil je graag helpen op jou weg om weer in balans en tot jezelf te komen. Reconnective Horseriding® brengt, in samenwerking met je paard, inzicht op weg naar jou herstel.

Ervaringen
Naast mijn werk als Sales support manager en later als Marketing manager bij Pearle opticiens, beoefende ik al de (wedstrijd)dressuursport. Ik leidde o.a. jonge paarden op tot M2 niveau op mijn “eigen wijze”. Paarden hadden zo mijn hart gestolen dat ik koos om hier naar te luisteren en ben ik diverse opleidingen gaan volgen die me een breed inzicht hebben gegeven in deze prachtige dieren. Zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk vlak heb ik paardenkennis opgedaan met de volgende opleidingen en cursussen:
ISPH International scool for professional horsemanship (holistische dressuuropleiding)
Centered Riding level 1 instructrice
Silverlinde: Bach bloesem therapie, Aromatherapie en
 Celzouten.
CIVAS: Energetisch dieren behandelen en specialisatie dieren energetisch behandelen.
Animal soul academy: Intuïtief communiceren met dieren
The Reconnection® level I en II voor dieren.
KNHS Young Leaders Program coach