Paardrijden is een prachtige en intense sport en hobby. Iedere dag stel je jezelf en je paard bloot aan krachten van binnen- en buitenaf. De juiste bescherming kan ervoor zorgen dat jij en je paard gezond en blessurevrij blijven.

Horseandprotect.nl vindt dat je zonder zorgen van je hobby en sport moet kunnen genieten. Daarom heeft deze webshop zich gespecialiseerd op het gebied van bescherming van paard en ruiter in de breedste zin van het woord.

Van beenbescherming tot magneettherapie en van hoefschoenen tot verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor je paard en van veiligheidshelmen en bodyprotectors tot onze Fysio lijn voor pijnverlichting en ondersteuning van lijf en leden.

Samen met onze merken Back on Track, Cavallo, Grand National, Harry’s Horse, LeMieux, Sectolin, Horka en onze partner Anichi Haaranalyse hopen we een totaalpakket te kunnen bieden om ruiter en paard gezond en fit te houden waardoor we optimaal kunnen genieten van al het moois dat paardensport ons te bieden heeft!