Meest gestelde vragen haaranalyse

Hieronder vindt u het antwoord op enkele van de veel gestelde vragen over de haaranalyse voor paarden.

Is dit paarden optimalisatie rapport een behandelplan voor een ziekte?

Nee, het rapport is niet bedoeld voor de behandeling of genezing van een aandoening of ziekte maar geeft inzicht op welke effecten van buitenaf jouw paard beïnvloeden, zoals voeding en milieu indicatoren.

Wat zijn epigenetische factoren?

Epigenetica is de studie van de dagelijkse invloed van voeding, milieu en levensstijl. Deze factoren hebben invloed op hoe de genen van uw paard zich uitdrukken. In sommige gevallen wordt tot 98% van genexpressie (fysiek, mentaal en emotioneel) gecontroleerd door de omgeving waarin paarden leven. Voor meer uitleg zie de pagina wat is epigenetisch.

Wat is resonantie?

Wanneer twee systemen frequenties hebben die vergelijkbaar zijn, komen ze in resonantie. Wanneer de operazanger een noot raakt die resoneert met het glas, kan hij de energie uit die noot absorberen totdat er zoveel is opgeslagen dat het glas verbrijzelt.

Hoe lees ik de grafiek?

De grafiek geeft u een overzicht van de meetwaardes die specifiek zijn voor uw paard. Als deze categorie is gemarkeerd met een (A) Prioriteit, 2) Advies of 3) Overweging) dan worden deze beschouwd als items ( voedingsstoffen / supplementen) die u kan geven aan uw paard.

Wat betekenen de omlijnde segmenten?

De segmenten met contouren worden aangeduid als items om te overwegen. Ze zijn van matige relevantie maar zijn geen prioriteitsproblemen.

Hoe maak ik een afspraak?

Een meeting kan op stal waar je paard staat of de haren kunnen worden opgestuurd volgens bepaalde instructies. Klik hier voor meer info of bel 06-15906739.

Betekent de rode balk bij voedselvermijding dat dit niet gegeven kan worden aan mijn paard?

Inderdaad. Er wordt aangeraden om 90 dagen dit voedsel te vermijden in het rantsoen van uw paard. Het kan om verschillende redenen een onevenwichtige voeding veroorzaken of het systeem overmatig belasten. Het kan ook zijn dat er teveel van deze stoffen gegeten zijn de laatste periode.

Er staan in het rode balkje voedingsmiddelen die mijn paard nooit heeft gegeten de laatste maanden, dien ik dat dan ook te vermijden?

Ja, er kan een bepaalde mate van intolerantie zijn voor voedingstoffen die niet gegeten zijn. Het lichaam kan er een aversie tegen hebben of instinctief niet van dit voedsel houden of nodig hebben.

Zijn de genoemde voedingsstoffen tekortkomingen?

Nee, de aanwezigheid van een specifieke voedingsstof in het profielrapport betekent niet dat een paard noodzakelijkerwijs een klassiek tekort heeft. Het kan op bepaalde momenten bepaalde voedingsstoffen wel nodig hebben en dat wordt weergegeven in de resultaten.

Welke vetzuren dien ik mijn paard te geven als de grafiek van de vetzuren een zwaar gemarkeerd gebeid aangeeft van omega 3 en 9 en een klein gebied van omega 6? Heeft het paard dan meer omega 6 nodig om de drie gebieden in evenwicht te brengen?

Nee, uw paard heeft veel meer omega 3 en 9 nodig want dat is het tekort wat de grafiek aangeeft.

De meting laat zien dat er micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels of plaatjes (wormen) aanwezig zijn. Mijn paard maakt geen zwakke indruk. Wat dien ik te doen?

Het paardenlichaam is in feite een dierentuin vol met verschillende soorten parasieten. Parasieten profiteren ten koste van hun gastheer en kunnen het lichaam aantasten. Een sterk immuunsysteem is belangrijk. Uw paard regelmatig te ontdoen van micro-organismen is daarom belangrijk.

Zijn de resultaten herhaalbaar?

Op korte termijn zijn de resultaten vaak niet herhaalbaar vanwege de aard van testen in het bioveld en de onderliggende homeodynamische processen in het lichaam, die niet lineair (rechtlijnig) en dynamisch (veranderlijk) van aard zijn.

Zijn de gifstoffen in het rapport altijd fysiek aanwezig in het paardenlichaam?

De intensiteit van het bioveld is niet altijd de indicator van een fysieke aanwezigheid van het toxine in het paard zelf. Het kan ook een afkeer of intolerantie zijn.

Wie is Cell-Wellbeing?

Het is een samenwerkende organisatie van professionals uit de bedrijfskunde en industrie. Deze zijn allen gespecialiseerd in epigenetische kaarttechnologien en optimalisatiestrategieën. U kunt hierover meer lezen op Cell-Wellbeing.com. De nieuwste Quantum Biologie en toonaangevende Duitse technologie hebben samen een optimalisatie-platform gecreëerd voor meerdere bedrijfstakken. De epigenetische kaarttechnologie en servers zijn gevestigd in Hamburg, Duitsland. Hier bevinden zich gecertificeerde en CE-goedgekeurde systemen en resonantietechnologie die 24 uur per dag 365 dagen per jaar werken. Duizenden S-drive-gebruikers in meer dan 20 landen gebruiken de CE-, ETL-, FCC- en CQC- goedkeuringen van de S-drive peripheral. Dit is het toegangspunt tot servers en optimalisatie-rapporten. De Wellness, retail, sport, fitness, beauty, spa en paardensector zijn hierin actief. Er zijn kantoren in VS, Maleisie, Duitsland en Hong Kong. Samen zorgen zij voor verkoop, ondersteuning, training en gebruikers.

Staat uw vraag niet in de hierboven beschreven veel gestelde vragen over haaranalyse voor paarden? Neem dan persoonlijk contact op via email, via het contactformulier, Facebook PB of bel op tel.nr. 06-15906739.