Contact Anichi

Mijn persoonlijke missie is om het paard te ondersteunen naar een verbeterd welzijn. Als paarden in hun natuurlijk evenwicht zijn, staan zij in hun kracht, zijn ze in balans en stralen ze dat uit.

Om een eventuele disbalans te kunnen achterhalen op diverse niveaus zet ik hiervoor de nieuwste technologie in Nederland in: de Healy frequentietherapie en de epigenetische haaranalyse van Cell-wellbeing. De onderzoeksresultaten komen in een rapport en ik ga graag in samenspraak met jouw op zoek naar antwoorden zodat het paard kan leven in gezondheid, vertrouwen en balans.

Ervaar jij dat jouw paard op dit moment disbalans heeft of twijfel je aan zijn welzijn? Mag ik dan mijn kennis, ervaring en intuïtie met jou delen om jouw paard te ondersteunen op weg naar een geoptimaliseerd leven? Klik hier om een afspraak te maken.

Ervaringen
Naast mijn werk als Sales support manager en later als Marketing manager bij Pearle opticiens, beoefende ik al de (wedstrijd)dressuursport. Ik fokte paarden en leidde o.a. jonge paarden op tot Z- niveau op mijn “eigen wijze”.
Paarden hadden zo mijn hart gestolen dat ik koos om hier naar te luisteren. Ik ben diverse opleidingen gaan volgen die me een breed inzicht hebben gegeven in deze prachtige dieren. Zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk vlak heb ik paardenkennis opgedaan met de volgende opleidingen en cursussen:

Voeding voor paarden cursussen
ISPH International scool for professional horsemanship (holistische dressuuropleiding)
Centered Riding instructrice level 1
Silverlinde: Bach bloesem therapie, Aromatherapie en
 Celzouten.
CIVAS: Energetisch dieren behandelen 1 en specialisatie II
Animal soul academy: Intuïtief communiceren met dieren
The Reconnection® level I en II voor dieren.
KNHS Young Leaders Program coach